semua Kategori
Info

Profil Syarikat

Pada tahun 1993, Changsha Shili Superhard Material Co., Ltd diasaskan di China, menjadi pengeluar dan pembekal berlian sintetik profesional. Melalui penciptaan semula berterusan dan inovasi teknologi, kini kami telah kukuh kedudukan kami sebagai salah satu superabrasive terbesar dan paling profesional pengilang di kawasan ini.

Selama lebih 20 tahun, perniagaan teras kekal sebagai sintesis dan pemprosesan serbuk berlian sintetik dan Cubic Boron Nitride(CBN).Dalam usaha untuk melanjutkan pertumbuhan kami, kami telah mengembangkan pengeluaran dan perniagaan kami kepada mikron serbuk dan produk bersalut logam.

Superabrasive syarikat Shili digunakan terutamanya dalam tradisional industri pembinaan, jentera dan pemprosesan barang kemas. Melalui kami penerokaan selanjutnya, produk kami telah dikembangkan menjadi beberapa nilai tambah baharu bidang, seperti penerbangan, automotif dan elektronik. Lebih-lebih lagi, kami juga ada memainkan peranan penting dalam industri penerokaan tenaga baharu, seperti perlombongan, minyak dan gas. Semua superabrasive digunakan dalam aplikasi termasuk memotong, menggerudi, mengisar, menggilap dan memangkas.

Syarikat Shili sentiasa menumpukan pada membekalkan kualiti yang stabil dan konsisten dan produk dan perkhidmatan yang disesuaikan kepada pelanggan. Atas sebab berterusan dalam hal ini misi, produk kami telah menikmati populariti yang hebat di dalam dan luar negara. Melalui mewujudkan perkongsian pembangunan strategik yang rapat dengan pelanggan kami, Shili membantu untuk meningkatkan produktiviti dan berterusan.

Kerana sifat yang melampau, berlian sintetik dan CBN mempunyai berpotensi untuk menyelesaikan beberapa cabaran perindustrian terbesar dunia, meninggalkan superabrasive diletakkan dengan baik untuk memasuki kawasan pertumbuhan masa depan yang menarik dalam dekad yang akan datang. Shili bersedia untuk menjadi pasangan terbaik anda!


Misi perusahaan

Untuk berkembang bersama pelanggan kami, dan pekerja berkongsi perkara yang sama

Semangat perusahaan

Kerja berpasukan, Keberanian, Cipta cemerlang

Slogan perusahaan

Saya boleh, saya boleh, saya menang!

Sijil

Sijil

Pensijilan

Sijil

Pensijilan

Sijil

Pensijilan

Sijil

Pensijilan

Sijil

Pensijilan

Sijil

Pensijilan

Sijil

Pensijilan

kilang