semua Kategori
Berita

Shili menghadiri pameran di dalam dan luar negara

Masa: 2023-04-04 Hits: 53

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Shili menghadiri banyak pameran di China, seperti Zhengzhou Eksposisi Pelelas dan Pengisaran Antarabangsa, eksposisi kaca dalam Shanghai.Dan di dalam bilik pameran, kami berkawan dengan ramai orang di rumah dan di luar negara, sehingga kini kami masih mengekalkan bukan sahaja hubungan perniagaan tetapi juga hubungan kawan yang baik antara satu sama lain.

Eksposisi Lelas dan Pengisaran Antarabangsa China Zhengzhou ke-4 akan diadakan dari 14-16 Sep 2017, ia adalah utama untuk memaparkan superabrasive dan pengisaran alatan, bahan superhard dan produknya. Shili juga akan menghadiri ini pameran, gerai kami No.A078-A079.Selamat datang ke gerai kami.

Satu lagi pameran penting yang akan dihadiri Shili ialah GrindTec 2018 di Augsbury Jerman dari 14-17 Mac. Ia adalah pameran perdagangan antarabangsa terbesar bagi pengisaran teknologi di dunia. Kini kami telah pun menempah gerai, juga yang pertama masa untuk kita menghadiri pameran antarabangsa di luar negara.

Kami telah menyediakan banyak untuk pameran, berharap untuk mengenali lebih ramai rakan di industri bahan superhard, juga berharap untuk mempunyai lebih banyak peluang untuk bekerjasama syarikat yang cemerlang dalam dan luar negara.

Shili sedia membekalkan kualiti dan perkhidmatan terbaik untuk anda!