semua Kategori
Berita

Aktiviti pelancongan kakitangan Shili

Masa: 2023-05-10 Hits: 38

Selama bertahun-tahun, shili mematuhi berorientasikan rakyat, pelaksanaan pengurusan manusia, mengatur perjalanan kakitangan setiap tahun, sangat membangkitkan semangat, inisiatif dan semangat kakitangan, meningkatkan rasa kekitaan mereka, supaya pekerja secara fizikal dan mental mendapat rehat yang mencukupi dan kelonggaran.

Pada Mei 2018, Shili menganjurkan lawatan sehari ke Guilin. Sepanjang perjalanan kami ketawa dalam suasana meriah, bersama-sama menikmati pemandangan yang indah. Setiap tempat, kami mengambil banyak gambar yang cantik. Lawatan ini, kakitangan bukan sahaja menikmati pemandangan yang indah, kehidupan amatur yang kaya, memupuk sentimen kami, tetapi merasakan banyak perkara. Adalah dirasakan bahawa hanya bersatu bersama akan dapat mengatasi kesukaran dan mencapai pencapaian yang hebat. Ini sangat meningkatkan perpaduan dan perpaduan kakitangan shili.

Selepas lawatan, kakitangan menyedari sepenuhnya keprihatinan dan galakan ikhlas syarikat, berharap syarikat menganjurkan lebih banyak aktiviti sedemikian, dan akan menumpukan lebih semangat dengan bekerjasama, dengan prestasi yang lebih cemerlang untuk mengembalikan penjagaan syarikat.